Futbolun Efsanesi Yeni Sezon Oyuncularına Taş Çıkartıyor: Bu Yıldız Ne Messi Ne Ronaldo... Futbolun Efsanesi Yeni Sezon Oyuncularına Taş Çıkartıyor: Bu Yıldız Ne Messi Ne Ronaldo...

Trabzonspor ile geçmişi başarılarla dolu olan Nwakaeme'nin kaderi belirsizliğini koruyor. Nijeryalı oyuncunun, Suudi Arabistan ekibi Al-Fayha ile olan sözleşmesi Haziran ayının sonunda sona erecek.

2018-2022 yılları arasında Trabzonspor formasıyla gösterdiği etkileyici performansla taraftarların sevgisini kazanan Nwakaeme, 145 maçta 47 gol ve 40 asistlik bir performans sergilemişti. Bu dönemde Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonlukları yaşayan oyuncu, bordo mavili takımın önemli isimlerinden biri olmuştu.
Süper Lig'e damga vurmuştu! Nwakaeme Süper Lig'e geri mi dönüyor? İşte yeni  adresi..

Başkan Doğan, ara transfer döneminde Nwakaeme'yi takıma geri getirme konusunda ilgili olduklarını doğrulamış, ancak mali açıdan zorluklar nedeniyle transferin gerçekleşmediğini belirtmişti. Şimdi ise Haziran ayında serbest kalacak olan oyuncunun Trabzonspor'a dönüşü için yeni bir girişim yapılıp yapılmayacağı merak konusu.

Muhabir: AYŞE SANCAK