Trabzonspor'un Golcü Arayışı: Leicester City'nin Yıldızı Kelechi Iheanacho Hedefte Trabzonspor'un Golcü Arayışı: Leicester City'nin Yıldızı Kelechi Iheanacho Hedefte

Yeni sezonun ilk transferini Glasgow Rangers'tan Hırvat sol bek Borna Barisic'i kadroya katmak için hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un, yurt içinden de belirlediği hedefler bulunuyor.

Özellikle Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Salih Uçan ve Alanyaspor'un sol kanat oyuncusu Oğuz Aydın, Trabzonspor'un gündeminde yer alıyor. Salih Uçan'ın menajerinin Trabzon'a gelerek görüşme gerçekleştirdiği iddia edilmiş ve teknik direktör Abdullah Avcı'nın bu transfer için oldukça sıcak baktığı belirtilmişti.

Alanyaspor'un 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Oğuz Aydın ise özellikle son dönemde performansıyla dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Bu sezon ligde çıktığı 28 maçta 8 gol atıp, 4 asist yaparak göz dolduran Oğuz Aydın'ın Alanyaspor'la 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor. Ancak Trabzonspor, genç yeteneği renklerine bağlamakta kararlı görünüyor ve transfer için harekete geçmeye hazırlanıyor.

Editör: Birol Sancak