Karşılaşmayı 1-0 kazanan Bordo-mavili ekip, bu sonuçla üst üste üçüncü galibiyetini elde etti. Maçın kahramanı ise 21. dakikada fileleri havalandıran Trezeguet oldu.

Fanatik yazarları, Trabzonspor'un Adana Demirspor galibiyetini farklı açılardan değerlendirdi. Olcay Çakır, takımın oyun performansını övgüyle anlatırken, özellikle Trezeguet'in etkili performansını vurguladı. Çakır, takımın eskiye dönüş hızında zaman zaman sıkıntılar yaşansa da galibiyeti elde ettiğini belirtti.

Erman Özgür ise ilk yarıda Trabzonspor'un çok net pozisyonlar yakaladığını ve maçı daha erken koparabileceğini ifade etti. Özgür, takımın ikinci yarıda biraz ritim kaybettiğini ancak savunmada sağlam kaldığını dile getirdi. Maçın son bölümlerindeki zor anlarda ise taraftarların desteğinin önemine vurgu yaptı.

Paul Onuachu: Gaziantep Maçının Kahramanı;Transfer ve Gol Krallığı Sorularını Yanıtladı Paul Onuachu: Gaziantep Maçının Kahramanı;Transfer ve Gol Krallığı Sorularını Yanıtladı

Maçın gidişatını ve oyuncu performanslarını detaylı bir şekilde analiz eden yazarlar, Trabzonspor'un kazanma alışkanlığını sürdürmesinin önemine değindi. Kulübedeki rekabetin artması ve takımın oyununu genişletmesi gerektiğini vurgulayan yazarlar, Bordo-mavililerin galibiyet serisini devam ettirmesi için daha fazla çalışması gerektiğini belirttiler.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN