Trabzonspor, Süper Lig'de yaşadığı zorlu dönemi geride bırakarak Hatayspor, Pendikspor ve Adana Demirspor'u mağlup ederek galibiyet serisi yakaladı. Ancak deplasmanda Alanyaspor karşısında 3-1 mağlup olarak durduruldu.

Türkiye Kupası'nda ise Trabzonspor, yarı finale yükseldi ve rakibi Galatasaray'ı eleyerek adını yazdırdı. Ancak bu başarıya rağmen, Türkiye Kupası'nda oynanan Başakşehir FK maçında Paul Onuachu sakatlık geçirdi ve oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Tedavisi Trabzon'da Devam Ediyor

Paul Onuachu'nun kolunda kırık ve sol kasık bölgesinde kas yaralanması tespit edildi ve 6 haftalık bir tedavi süreci öngörüldü. Ancak oyuncunun hedefi, Fenerbahçe maçında takımının yanında olmak.

Tüm İmkanlar Seferber Edilecek

Trabzonspor'un İstanbulspor Maçı: Taraftarsız Büyük Mücadele Ligdeki Son Dört Haftada Her Puanın Önemi Trabzonspor'un İstanbulspor Maçı: Taraftarsız Büyük Mücadele Ligdeki Son Dört Haftada Her Puanın Önemi

Fenerbahçe maçına kadar olan 3 haftalık süre zarfında, sağlık ekibi ve futbolcu Paul Onuachu, maça yetişmek için ellerinden geleni yapacaklarını açıkladılar. Ancak teknik ekip, oyuncunun tam anlamıyla hazır olmadığı durumda riske girmek istemiyor.

Fenerbahçe Maçı Öncesi Belirsizlik

Paul Onuachu'nun sağlık ekibi ve kendi çabalarıyla yetişmesi beklenirken, Fenerbahçe maçı öncesi durumu belirsizliğini koruyor. Ancak oyuncu, takımını bu önemli maçta temsil etme arzusuyla tedavi sürecine odaklanıyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK