Trabzonspor'un Golcü Arayışı: Leicester City'nin Yıldızı Kelechi Iheanacho Hedefte Trabzonspor'un Golcü Arayışı: Leicester City'nin Yıldızı Kelechi Iheanacho Hedefte

Trabzonspor'da transfer faaliyetleri büyük bir hızla devam ediyor. Yunan yıldız Andreas Bakasetas ile yollarını ayırmaya hazırlanan Bordo-Mavili kulüp, orta sahadaki 10 numara pozisyonunu doldurmak için büyük bir yıldız oyuncuyu kadrosuna katmaya kararlı görünüyor. Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında yaptığı açıklamada, "Kimsenin tartışmayacağı oyuncular alacağız" demişti. Doğan'ın bu sözleri, Kolombiyalı yıldız James Rodriguez'in Trabzonspor ile anlaşmaya yakın olduğu yönünde güçlü bir işaretti.

32 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu, Brezilya Serie A takımlarından Sao Paulo ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor ve Trabzonspor'a transfer olma ihtimali gündemde. İspanyol medyasında yer alan haberlere göre James Rodriguez, Bordo-Mavili kulüp ile transfer görüşmelerine başladı. Daha önce Avrupa futbolunu büyüleyen ve İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'e 75 milyon Euro'ya transfer olan Rodriguez'in piyasa değeri şu anda 5 milyon Euro olarak belirtiliyor. Ancak oyuncunun Kolombiya'nın en değerli futbolcusu olduğu ve piyasa değerinin 80 milyon Euro'ya ulaştığı da ifade ediliyor. James Rodriguez'in Trabzonspor'a transferi büyük bir heyecanla bekleniyor ve bu hamlenin Türk futboluna büyük bir katkı sağlayabileceği düşünülüyor.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Doğukan ÖZKURT