Mısırlı oyuncu, geçen sezon Trabzonspor formasıyla 11 gol kaydederek en fazla gol atan futbolcu olurken, bu sezon ise 9 golle Paul Onuachu'nun ardından 6 golle ikinci sıraya yerleşti. Trezeguet, iki sezonda ligde toplam 34 maçta forma giydi ve rakip fileleri 17 kez havalandırmayı başardı.

Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller'in Açıklamaları: "Paramız Yok, Sıkıntılarımız Çok" Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller'in Açıklamaları: "Paramız Yok, Sıkıntılarımız Çok"

Ayrıca Trezeguet, Afrika Uluslar Kupası'ndan döndükten sonra Trabzonspor'un kötü gidişatını durdurdu. Bu süreçte ligde 6 maça çıkamayan Trezeguet, Beşiktaş maçıyla forma giymeye başladı ve Gençlerbirliği ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında uzatmalarda attığı golle takımına turu getirdi. Son 3 maçta alınan galibiyetlerde önemli bir rol oynayan Trezeguet, takımının ilk golünü attığı maçlarda da önemli bir katkı sağladı.

Trezeguet'in ligde gol attığı 5 karşılaşmada Trabzonspor, 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek 13 puan topladı. Abdülkadir Ömür'ün takımdan ayrılmasının ardından 10 numaralı formayı giymeye başlayan Trezeguet, son 2 maçta da bu formayla gol atmaya devam etti. Atakaş Hatayspor ve Siltaş Yapı Pendikspor maçlarında 10 numaralı formayla sahaya çıkan Trezeguet, her iki maçta da birer gol kaydetti.

Muhabir: AYTEKİN AKAY