Trabzonspor'a Dünyanın Öbür Ucundan Transfer Müjdesi Geldi: Abdullah Avcı Gördü ve... Trabzonspor'a Dünyanın Öbür Ucundan Transfer Müjdesi Geldi: Abdullah Avcı Gördü ve...

 İki taraf arasında yapılan görüşmeler sonucunda anlaşmaya varılmıştı. Ancak Thomas Meunier'in sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinden ötürü bonservis ücreti ödemek istenmemesi nedeniyle, oyuncunun Dortmund ile olan sözleşmesini feshetmesi bekleniyor.
Belçikalı sağ bek, şu anda Alman ekibiyle görüşmelerini sürdürüyor. Meunier'in, sözleşmesini feshetmesi durumunda Trabzonspor'a transferinin kesinleşeceği düşünülüyor. Ancak bu transfer gündeme geldiğinde, Bordo-Mavililerin taraftarların tepkisini çektiği gözlemleniyor.
Uzun süreli bir sakatlık yaşayan ve bu sezon çok az maç oynayan 32 yaşındaki sağ bek, transferin oldukça riskli olduğu yönünde yorumlar alıyor. Thomas Meunier'in form tutma süreci ve fiziksel durumu, Trabzonspor'un aldığı bu kararın ne kadar doğru olduğunu sorgulatıyor.
Türkiye'de ara transfer dönemi Cuma günü sona erecek. Meunier transferinin bu tarihe kadar tamamlanıp tamamlanamayacağı ise merak konusu olarak bekleniyor. Trabzonspor'un, bu deneyimli oyuncuyu takıma katarken ne kadar dikkatli davrandığı ve oyuncunun performansına güvendiği önümüzdeki dönemde ortaya çıkacak olan sonuçlarla netlik kazanacaktır.
TAKA/AYTEKİN AKAY
 

Editör: Doğukan ÖZKURT