Trabzonspor'un golcüsü Paul Onuachu, Afrika Uluslar Kupası için Nijerya Milli Takımı'na çağrılmıştı ve bu nedenle müsabakada yer alamadı. Ayrıca Trezeguet ve Pepe gibi önemli isimler de milli takımlarında görev almak üzere takımdan ayrıldılar. Takımın diğer oyuncuları olan Abdülkadir Ömür, Larsen, Bakasetas, Denswil ve Umut Bozok da sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamadılar.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bu eksikliklerle başa çıkmak için kadroya lisansı yeni çıkarılan Bakic'i dahil etti ve U19 takımının golcüsü Poyraz Efe'yi kadroya ekledi. Ancak yedek kulübesi tamamlanamadı ve iki kaleci olan Muhammet Taha Tepe ile Onuralp Çevikkan da 21 kişilik oyuncu kadrosuna dahil edildi.

Müsabakanın son bölümlerinde sakatlanan Enis Destan'ın yerine oyuna dahil olan genç golcü Poyraz Efe, önümüzdeki hafta sonu Galatasaray ile oynanacak müsabakada da kısa süre alması bekleniyor. Trabzonspor'un eksik kadrosu, taraftarlar arasında kadronun güçlendirilmesi gerektiği yönünde yorumlara neden oldu.

Fark Açılıyor: Trabzonspor'un Üçüncülük Hedefi İçin Önünde 4 Büyük Maç Var Fark Açılıyor: Trabzonspor'un Üçüncülük Hedefi İçin Önünde 4 Büyük Maç Var

Taka

Editör: Doğukan ÖZKURT