Glasgow Rangers'tan Hırvat sol bek Borna Barisic ve Standard Liege'ten santrafor Denis Draguş ile anlaşmaya varan Trabzonspor, transfer atağını sürdürüyor. Bu kez hedefteki isim ise 30 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu John Lundstram.

İskoç ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İngiliz oyuncu, Trabzonspor'un radarına girmiş durumda. Kulüp yetkilileri, Lundstram ile yapıcı görüşmeler gerçekleştirdi ve transfer için büyük oranda anlaşma sağlandı.

Trabzonspor, Samsunspor'a Plakayı Takmaya Hazırlandı: Fırtına Bir Daha Gol Atarsa... Trabzonspor, Samsunspor'a Plakayı Takmaya Hazırlandı: Fırtına Bir Daha Gol Atarsa...

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın öncelikli hedeflerinden biri olan Lundstram, saha içindeki etkileyici performansıyla dikkat çekiyor. Hem 6 numara hem de 8 numara pozisyonlarında oynayabilen oyuncu, sert ve agresif oyun tarzının yanı sıra pas ve hücum özellikleriyle de ön plana çıkıyor.

Lundstram, bu sezon Glasgow Rangers formasıyla gösterdiği performansla adından söz ettirdi. Tüm kulvarlarda 48 maça çıkan oyuncu, 2 gol atıp 7 asist yaparak takımına önemli katkılar sağladı.

Trabzonspor'un, Lundstram'ı kadrosuna katma konusundaki olumlu gelişmeler, taraftarları umutlandırırken, transferin kısa sürede resmiyet kazanması bekleniyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK