İyi Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, Olağanüstü Kurultay Öncesinde Son Konuşmasını Yaptı İyi Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, Olağanüstü Kurultay Öncesinde Son Konuşmasını Yaptı

Of Belediye Başkan adayı Halil Saral ve il-ilçe yönetimi eşliğinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Hasan Süha Saral, Of'un sorunlarını bildiğini ve vatandaşların dertlerini dinleyerek çözümler üreteceklerini belirtti.
E21Ce838 7C10 4Ba5 Afc9 0Ac4E4323E8C
Saral, "Of’tan Beşikdüzü’ne kadar çay tarımının yapıldığı yerlerde, 'Türk Çay Değer Zincirinin İhracat Odaklı Organik ve Sürdürülebilir Dönüşümü Projesi'nin' hayata geçirilmesi, organik siyah çay üretilmesi ve gerekli eğitimin verilmesi dahil olmak üzere destekler sağlanacak" dedi.

Yeşil Bir Trabzon İçin Su Politikaları: Hasan Süha Saral'dan Çevre Vurgusu
32Ece4Ba Efe8 4364 A7E0 D1117D402F64

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, Trabzon'un yeşil bir kent olması gerektiğini vurgulayarak, doğaya ve çevreye duyarlılık gerektiğini dile getirdi. Saral, Trabzon'un zengin su kaynaklarına sahip olduğunu ancak içme suyunun ülke genelinde en pahalı olduğunu belirtti. Kentin dağınık kentleşme ve altyapı sorunları nedeniyle su kaynaklarının kirlendiğini ifade eden Saral, çevreyi korumanın yaşamsal bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Saral, aldıkları tedbirlerle suyun ucuzlatılacağını, israfın önüne geçileceğini ve temiz su kullanımının artırılacağını söyledi.

Of Halkıyla Buluşan Saral, Programını Oflular Derneği Ziyaretiyle Sonlandırdı
D1Eb29A1 A1Ee 4Beb 9633 4Cb18789D4E1

Hasan Süha Saral, iftar sonrasında Oflular Derneği’ne giderek ve Faroz’a ziyaretlerde bulunarak, seçim çalışmalarını sonlandırdı. Of halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Saral, vatandaşlarla iç içe geçirdiği zamanlarda kendilerine projelerini anlatarak destek istedi. Saral'ın Of'taki temasları, vatandaşlar arasında olumlu bir etki yaratırken, adayın bölgeye verdiği önem de açıkça ortaya konmuş oldu.
2F5Dc36F 3F7D 4B81 91F1 34A81E2Cb313

Muhabir: BİROL SANCAK