Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu

Ortahisar Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Kaya'ya destek ve başarı dileklerini iletmek amacıyla gerçekleşen ziyarette, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Kaya'ya projelerinde destek sözü verdi.

Başkan Çelebi, "Proje ofisimizle yapacağınız tüm çalışmalara destek vermekten mutluluk duyacağız. Şehrimizin tüm sektörlerde; sanayide, tarımda, turizmde her yönden ilerlemesi için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Ahmet Kaya ise ziyaret için TTSO heyetine teşekkür ederek, iş dünyasının önemine vurgu yaparak, "Şehrin her alandaki birikimlerinin ortak akılla değerlendirilmesine önem veriyoruz. TTSO da bu noktada en önemli paydaşlarımızdan biri olacaktır. En kısa zamanda iş dünyası ile şehrin gelecek perspektifinin çizilmesi konusunda bir toplantı yapmayı planlıyorum. Tüm önerileri bir havuzda toplayıp şehrin bir projeksiyonunu çizmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Bu ziyaret, işbirliği ve ortak projelerin önemine vurgu yaparken, şehrin kalkınması ve ilerlemesi için iş dünyası ile belediye arasında güçlü bir iş birliği mesajı verdi.

Muhabir: AYŞE SANCAK