Papara Park'ta Yapılacak Maç beIN Sports 1'den Canlı Yayınlanacak Papara Park'ta Yapılacak Maç beIN Sports 1'den Canlı Yayınlanacak

iye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından adeta İstanbul'un şımarık büyütülmüşlerinin oyuncağı haline getirilmiş durumda.
Galatasaray ve Fenerbahçe camialarının uzun süredir hakemler tarafından kollandığı, yaptıkları açıklamalarla Türk futbolunu gerilime sürüklediği ifade ediliyor. Özellikle Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki algı operasyonları, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu tarafından adeta destekleniyor.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki son müsabaka sonrası yaşanan gerginlik, Trabzon'un linç edildiği bir noktaya ulaşmış durumda. Ancak bu durumu tasvip etmek mümkün değil. Bordo-Mavili taraftarların, provokatörlerin ve algı operasyonlarının kurbanı olduğu belirtiliyor. Trabzonspor'un tarihinde yaşadığı zorluklar göz ardı edilemez, ancak bu olayların faturasının Trabzon'a kesilmemesi gerektiği vurgulanıyor.

Herkesin kendi muhasebesini yapması gerektiği belirtilerek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu'nun Türk futbolundan elini çekmesi çağrısı yapılıyor. Türk futbolunun gergin atmosferinden çıkabilmesi için sağduyu ve adil bir yönetim çağrısı yapılıyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK