Kestel ilçesindeki bu düşük ekmek fiyatları, maliyet artışlarına ve zamlara rağmen sabit kalmış durumda. Bursa'nın Kestel ilçesinde, 400 gram ekmeğin hala 1 TL olduğunu görmek birçok kişiyi şaşırtıyor.

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, 2019 yılında göreve geldiklerinde 400 gram ekmeğin 1,25 TL'ye satıldığını ve kendilerinin fiyatı 1 TL'ye indirdiklerini belirtiyor. Başkan Tanır, artan ham madde fiyatlarına rağmen ekmeği 1 TL'den satışa devam ettiklerini söylüyor. Ayrıca, kendi yerli ve milli tohumlar ile ürettikleri un ve ekmeğin, ailelerin bütçelerine önemli katkılar sağladığını vurguluyor.

Araba sahiplerine son dakika: Unutanlar 6 bin lira ceza alacak Araba sahiplerine son dakika: Unutanlar 6 bin lira ceza alacak

Kestel ilçesi, ekonomik olarak uygun ekmek fiyatlarıyla dikkat çekiyor ve bu uygulama, ilçedeki halk için olumlu bir gelişme olarak kabul ediliyor. Bu durum, diğer bölgelerdeki ekmek fiyatlarındaki artışlarla karşılaştırıldığında, Kestel'in ekonomik açıdan avantajlı bir konumda olduğunu gösteriyor.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Doğukan ÖZKURT