Hollywood'un unutulmaz isimlerinden biri olan Paul Walker'ın, 20 yıl önce Hızlı ve Öfkeli serisinde kullandığı efsanevi Nissan Skyline'ı, onun yakın arkadaşı Tyrese Gibson'ı duygulandırdı. 12 Eylül 1973'te Kaliforniya'da doğan Walker, oyunculuk kariyerine genç yaşlarda adım atmış ve özellikle Hızlı ve Öfkeli serisi ile milyonların kalbinde taht kurmuştu.

Ne var ki, bu tutku dolu hayat trajik bir kaza ile noktalandı. 30 Kasım 2013'te, Walker ve arkadaşı Roger Rodas, Santa Clarita'da bir hayır etkinliğinden dönerken, Rodas'ın kontrolündeki Porsche Carrera GT aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak feci bir kaza geçirdi. Bu kaza sonucunda Walker ve Rodas hayatını kaybetti.

Başkan Turgut Bakan Bak’ın kızının düğününde nikah şahitliği yaptı; Mutluluklar diledi Başkan Turgut Bakan Bak’ın kızının düğününde nikah şahitliği yaptı; Mutluluklar diledi

Walker'ın ölümü, sadece bir aktörün değil, birçok kişinin hayatında derin izler bıraktı. Özellikle Walker'ın Hızlı ve Öfkeli serisindeki rol arkadaşı Tyrese Gibson, bu acı kaybı hala kabullenmekte zorlanıyor. Geçtiğimiz günlerde, Gibson, Walker'ın efsanevi aracını görünce duygusal anlar yaşadı. Kamera önünde gözyaşlarına boğulan Gibson'ın bu anları, yıllar geçse de hala unutulmazlar arasında yerini koruyacak.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN