Antalya'da Türk Müşteriye Ayrımcılık: "Milliyet Farkı Ücreti"! Antalya'da Türk Müşteriye Ayrımcılık: "Milliyet Farkı Ücreti"!

 Bakan Uraloğlu, depremzede vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, depremin ilk anlarından itibaren PTT Genel Müdürlüğü aracılığıyla yurt içi ve yurt dışından gelen 43 bin 350 yardım kolisinin ücretsiz olarak deprem bölgesine taşındığını açıkladı.

3699A871 8D26 431A 9359 6Ea78042F4Be

Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, deprem bölgesindeki zararları birlikte giderme ve bölgeyi yeniden ayağa kaldırma sözü vererek, PTT Genel Müdürlüğü eliyle yeni bir kampanya başlattıklarını duyurdu.

"YÜZDE 30 İNDİRİM UYGULUYORUZ" ifadeleriyle duyurulan kampanya kapsamında, depremzedelere destek olmak ve bölge ticaretini canlandırmak amacıyla Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinden çıkışlı ve varışlı gönderilere güncel tarife üzerinden yüzde 30 indirim uygulanacak.

İndirim kampanyası 6 Şubat 2024 tarihinde başlayarak 6 Mayıs 2024'e kadar sürecek ve depremzedelerin ihtiyaç duydukları ürünlere daha kolay ulaşmalarını sağlayarak maddi ve manevi destek sunmayı hedefliyor. Bu sayede deprem sonrası yaşanan zorlukları aşma sürecine katkı sağlanacak.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU
 

Editör: Doğukan ÖZKURT