Trabzon'da Su Fiyatlarındaki Artış Vatandaşları Mağdur Ediyor Trabzon'da Su Fiyatlarındaki Artış Vatandaşları Mağdur Ediyor

Projenin temelini "İyi niyeti iyi sonuçlara çevirmek" anlayışının oluşturduğunu vurgulayan aday, Trabzon'da eğitime her alanda destek olmayı ve her öğrenciye eşit fırsat sunmayı hedeflediklerini söyledi.
Ümit Çebi "Eğitim, her bireyin en temel hakkıdır. Bizler, bu projeyle Trabzon'da eğitime her alanda destek olmayı ve her öğrenciye eşit fırsat sunmayı hedefliyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şekilde eğitim almaları için gereken her türlü desteği vermeye hazırız." dedi.
Projenin Öne Çıkan Noktaları:
International Trabzonspor Koleji: Trabzonspor kulübümüzle ortak projeler geliştirerek yabancı dilde anaokulu, ilk ve orta öğretim kademelerinde eğitim verecek okul çalışmaları yapmak.
Üniversite Öğrencilerine Ücretsiz Yurt ve Ulaşım Desteği: Üniversite öğrencilerine barınma ve ulaşım masraflarını hafifletmek için ücretsiz yurt ve ulaşım desteği sunmak.
Başarılı Öğrencilere İnternet Desteği: Ortaokul ve lise kademelerinde eğitim gören başarılı öğrencilere aylık 8 GB ücretsiz internet desteği sağlayarak internete erişim imkanlarını artırmak.
Turizm Sektörü Çalışanlarına ve Esnaflara Yabancı Dil Kursları: Turizm sezonunun durgun olduğu kış aylarında turizm sektörü çalışanlarına ve esnaflara ücretsiz İngilizce ve Arapça kursları düzenleyerek becerilerini geliştirmelerine katkıda bulunmak.
Çalışan Anne ve Babalara Kreş ve Gündüz Bakım Evi Desteği: Çalışan anne ve babaların çocuklarının bakımı için kreş ve gündüz bakım evi desteği sunarak iş-yaşam dengesini kolaylaştırmak.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU