Trabzonspor'dan Transfer Olan Eski Yıldızı Acun İle Gizli Gizli Ne Konuştu? Trabzonspor'dan Transfer Olan Eski Yıldızı Acun İle Gizli Gizli Ne Konuştu?

Karşılaşmanın 45.dakikasında Enis Destan’ın kırmızı kart görüp sahada 10 kişi kalmasına rağmen Bordo-Mavili ekip mükemmel bir mücadele ortaya koydu. Fırtına, zorlu müsabakayı Edin Visca, Denswil ve Foutas’ın mükemmel golleriyle 3-2 kazanmayı bildi. Bordo-Mavili ekip, 22’de Mendes ve 79’da Paoletti’nin gollerine engel olamadı. Müthiş gollerle 8 Mayıs’ta Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan rövanşta tur için avantajı yakalayan Trabzonspor kupayı ne kadar istediğini gösterdi.

STAT: Papara Park

HAKEMLER: Ali Şansalan*, Murat Tuğberk Curbay*, Süleyman Özay*

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır**, Meunier**, Mendy**, Denswil***, Eren Elmalı**, Berat Özdemir** (Dk.86 Fernandez*), Enis Bardhi*** (Dk.86 Umut Güneş*), Edin Visca***, Nicolas Pepe*** (Dk.90+2 Orsic*), Fountas*** (Dk.57 Onuachu**), Enis Destan?

Fatih Karagümrük: Sirigu**, Veseli* (Dk.46 Sangare*), Biraschi**, Ceccherini**, Levent Mercan**, Rohden* (Dk.78 Paoletti**), Feghouli** (Dk.88 Teklic*), Emre Mor** (Dk.78 Can Keleş*), Eysseric**, Mendes**, Güven Yalçın** (Dk.56 Markao*)

GOLLER: Dk.15 Edin Visca, Dk.41 Denswil, Dk.49 Fountas (Trabzonspor), Dk.22 Mendes, Dk.79 Paoletti (Fatih Karagümrük)

SARI KARTLAR: Eren Elmalı, Fountas (Trabzonspor), Birachi, Emre Mor, Levent, Eysseric (Fatih Karagümrük)

KIRMIZI KART: Dk.45 Enis Destan (Trabzonspor)

Editör: Birol Sancak