Vali Yıldırım, hastanede ilk olarak Başhekim Vekili Dr. Elvan Yirigöz Çağlar tarafından hastane hakkında brifing aldı. Dr. Çağlar, hastanenin sadece Of ilçesine değil, çevresindeki 7-8 ilçeye ve turistik bir merkez olan Uzungöl'e hizmet veren bir bölge hastanesi olduğunu vurguladı.

Vali Yıldırım, hastane ziyareti sırasında hastalar, hasta yakınları ve hastane personeli ile sohbet ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Ayrıca hastanenin özellikli birimlerini ziyaret etti.

E7995B67 Ae3E 4Da7 Af8A 7Ce3E8162282

Boz Ayıların Bahar Uyanışı: Köylerde ve Evlerde Oluşan Zararlar Boz Ayıların Bahar Uyanışı: Köylerde ve Evlerde Oluşan Zararlar

Ziyaret sonunda Vali Yıldırım, Of Devlet Hastanesi'nden çok olumlu izlenimlerle ayrıldığını belirterek hastane yönetimine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ziyaretin hastalara moral verdiğini ve hastane personeline motivasyon sağladığını ifade etti.

47E07976 B113 4955 9B5C 3D101E1C1709
Of Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Elvan Yirigöz Çağlar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek hastaların ve personele moral kaynağı olduğunu söyledi.

Ziyaret sırasında Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Trabzon İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Of Belediye Başkanı Vekili Ömer Çakıroğlu ve Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çağoğlu da hazır bulundu. Ziyaret, çay ikramı ile sona erdi.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak