2023 zor bir yıl oldu. Özellikle Pandemiden çıktık ve deprem felaketine yakalandık. Onun ardından dünyadaki Savaşlarla direk olarak ülkemizi etkileyen unsurlar oldu.
ERDOĞAN YENİDEN
Sevgili Okurlar, Türkiye’de tam 22 yıldır iktidarda olan AK Parti ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bir 4 yıllık daha seçildi. Seçim iki turlu yapıldı ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu ikinci turda mağlup eden Cumhurbaşkanı Erdoğan  yeniden  seçildi. Erdoğan’ın sürprizi ise kabinede yaşandı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 2 Bakan hariç tüm bakanları değişti.
FİLİSTİN AĞLIYOR
Değerli TAKA okurları, Bütün dünyanın gözü önünde İsrail 22 bin Filistinliyi katletti. Halen de devam ediyor. Kalıcı barışı reddediyor ve sadece gecici ateşkes diyor. Bu ne demektir öldürmeye devam edeceğim demektir. HAK-İŞ konfederasyonu ve Filistin Platformunun organize ettiği yürüyüş Trabzon’da yapıldı ve Büyük bir kalabalığa ve yine önemli bir protestoya sahne oldu. Trabzonlular her zeminde Filistin’in yanındadır. 
BİK KRİTERLERİ
Sevgili Okurlar, Basın İlan Kurumu(BİK) Anadolu basınının en önemli destekçisidir. Hem gazeteler hem de İnternet sitelerine ilanları veriyorlar. Bizler de takagazete.com.tr olarak ilan alabilecek kriterleri tutturmayı başardık, emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ediyoruz. Basın İlan Kurumu her gün 20 bin ziyaretçi, 60 bin görüntüleme ve Siteye girenin 1 dakika kalmasını İlan alınabilmesi için zorunlu kriter tutuyor ve sürekli olarak da izlemeyi sürdürüyor.
FUTBOLUMUZUN İÇLER ACISI HALİ
Değerli Okurlar, Hakeme yumruk, arkasından İstanbulspor’un sahadan çekilmesi ve Riyad’da yaşananlar. Türk futbolunun marka değerine büyük bir darbe vurdu. Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk en büyük değerimizdır. Ancak Fenerbahçe başkanı Ali Koç ile bazı kişiler Türkiye’de birşeyleri kaşıyorlar gibi. O nedenle Suudi Arabistan’daki krize bakarak acele karar vermemeliyiz. Sakıntılı paylaşımlar var. Eğer böyle devam ederse Trabzon’daki esnafında etkilenmesi muhtemeldir. Bu konuda en iyi kararı yine ülkeyi yönetenler verecektir. Artık TFF’nin miyadi dolmuştur.  
TRABZONSPOR 2024 
Trabzonspor’un 2024 yılında yapması gerekenler neler? Öncelikle takımın içi mutlaka temizlenmeli. Futbol oynamadan Milyonlarca avro para alanlar ayıklanmalı, takıma katkısı olmayanlar gönderilmeli ve bir iki tranferle birlikte de 2023-24 sezonu tamamlanmalı.
Mutlu Haftalar TAKA

Editör: Doğukan ÖZKURT