31 Mart 2024 yerel seçimlerinde 50 bin 580 muhtarlık seçimi yapılacak.. Muhtar adaylığına yoğun bir ilgi var..Adaylar bağlı bulundukları mahalle ve köylerde seçim çalışmalarına başladı. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Heyeti Trabzon'da Potansiyel Mekanları İnceledi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Heyeti Trabzon'da Potansiyel Mekanları İnceledi

Yenicuma Mahallesi muhtarı  Yıldıray Sarıalioğlu devlet muhtarlar afiş asamaz diye bir açıklama yaptı ama maalesef buna rağmen her taraf afiş doldu diyetek şunları söyledi; "Muhtar adaylarına Trabzon'da Emniyet ve Belediye yetişemez hale geldi! Sürekli uyarı sürekli ikaz.. Ben bile hem mahallenin hem muhtarı hem yeniden adayı olarak asalı mı asmayalım mi ikilemi yaşıyorum..Devletimizin kurallarına elbet uyacağız..Ama uymayanlar ne olacak? Asanlara ya caydırıcı cezai uygulama olsun yada bizde asalım kimse karışmasın.Ciddi bir haksız rekabet sòz konusu var..Muhtarlar olarak biz hep bu konuda mağdur oluyoruz sesimizi tepkimizi dile getiren yok..Her kes düşmüş kendi koltuk başkanlık derdine..Sahibimiz yok"
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak