AK Parti, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri için Artvin Belediye Başkanlığı adayı olarak gösterdiği Mehmet Kocatepe önderliğinde, kentte hayata geçirilmesi planlanan projelerin fizibilite çalışmalarına hız verdi.

A2802D7E 8Fac 443B Ad71 E9B1C8Ed3Bd8

Seçim sürecinde, AK Parti'nin Artvin Belediye Başkanlığı adayı Mehmet Kocatepe, projelerin fizibilite çalışmalarını başlatmak amacıyla sahada incelemelerde bulunuyor. AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik ile birlikte çalışmalarını sürdüren Kocatepe, yapılan projelerin halka hizmet etme odaklı olduğunu vurguluyor.

Maçka İlçe Belediye Başkanı'nın Tanıdık Yüzü Samimiyetin ve İçtenliğin Temsilcisi Maçka İlçe Belediye Başkanı'nın Tanıdık Yüzü Samimiyetin ve İçtenliğin Temsilcisi

0386764A E1Ff 44C1 Ad46 Ae9351205518

Kocatepe, yaptığı açıklamada, "Sayın bakanımız Faruk Çelik bize büyük güç kattı. Teşkilatlarımızla tam kadro sahadayız. Artvin halkı sabırla ve özlemle sandığı beklemekte. Vatandaşımızı mağdur edenlere hesabı sandıkta soracak ve Artvin yeniden AK Belediyecilik ile buluşacak" ifadelerini kullandı.

70Edacb8 D4Ce 4527 A407 Ad80D253622D

Fizibilite çalışmalarına Artvin Otogarı'ndan başlayan Kocatepe, Atabarı Kayak Merkezi'ne kadar birçok noktada incelemelerde bulundu. Projelerin tamamlandığını ve Artvin'in hak ettiği değeri alacağını belirten Kocatepe, "Sayın Milletvekilimiz Faruk Çelik ile birlikte Artvin hak ettiği değeri alacak. Bizler teşkilatımız olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Görevimize başlar başlamaz koltukta değil sahada çalışacağız" şeklinde konuştu.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU