Trendyol Süper Lig’de sezon boyunca inişli çıkışlı bir grafik sergileyen ancak Avrupa hedefinden kopmayan Çaykur Rizespor'da teknik direktör İlhan Palut, yönetimindeki 30 maçta 42 puan toplayarak 7’nci sırada yer aldı. 4’üncü sıradaki Beşiktaş ile arasında 4 puanlık bir fark bulunan Yeşil-Mavili kulübün teknik patronu İlhan Palut, Rizespor'da huzur içinde çalıştığını ifade etti.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Palut, gelecek sezon için yeni sözleşmeye yeşil ışık yaktı. Çaykur Rizespor ile bu sezon farklı bir hikaye yazan Palut, Yeşil-Mavili ekiple yola devam etmeye sıcak bakıyor. Kısıtlı kadrosuna rağmen takdir edilesi bir başarı öyküsü yazan Palut için başkan İbrahim Turgut da geçtiğimiz hafta tecrübeli teknik adam ile yola devam edeceklerini açıklamıştı.

Trabzonspor'dan Büyük Atılım: Play-Off Yolunda Yükseliş! Trabzonspor'dan Büyük Atılım: Play-Off Yolunda Yükseliş!

Ilhan Palut-1

Sezon sonunda mukavelesinin biteceğini belirten İlhan Palut, sözleşme konusuna fazla takılmadığını ve Rize’de mutlu olduğunu vurguladı. Huzurlu bir ortamda çalıştığını dile getiren Palut, sözleşme konusunu şu an düşünmediğini, önemli olanın İstanbulspor maçından alacakları sonuç olduğunu belirtti. Henüz yönetimle bir anlaşma yapmadıklarını ancak Rize’de huzur içinde çalıştığını ve mutlu olduğunu ifade etti.

Palut, Rizespor kariyerinde beklentilerin üzerinde bir performans sergileyerek takımı ligde iyi bir konuma taşıdı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU