Yomra'ya son 5 yılda önemli hizmetler kazandırdıklarını ifade eden Başkan Bıyık, bu başarıyı Yomralılarla birlikte gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Başkan Bıyık, yaptığı konuşmada, "Bizim işimiz hizmettir. Halka hizmet etmektedir. Kaynakları en verimli şekilde kullanmaktır. Kaynakları verimli kullandığınızda nelerin yapılabileceğini hep birlikte ortaya koyduk. Bir dönem geride kaldı. Allah'a şükürler olsun ki, milletimizin verdiği yetkiyi en güzel şekilde kullandık. Herkesin beğendiği hizmetle yapmayı başardık. Şimdi yeni dönemde yapacağımız işlerin heyecanını yaşıyoruz." dedi.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk

Yeni dönem projelerine ilişkin olarak da açıklamalarda bulunan Başkan Bıyık, Yomra'nın ihtiyaçlarını çok iyi bildiklerini ve yeni dönemde bu ihtiyaçları karşılayacak projeler planladıklarını belirtti. Yomra'yı Türkiye'nin en modern ilçelerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini söyleyen Bıyık, "Beş yılda Yomra'yı çok güzel bir noktaya taşıdık. İnşallah önümüzdeki beş yılda Yomramızı Türkiye'nin en modern ilçelerinden biri haline getireceğiz. Bizim hedefimiz, hayalimiz, amacımız budur." şeklinde konuştu.

Başkan Bıyık, konuşmasının ardından mahalle sakinlerinin sorularını ayrıntılı bir şekilde yanıtladı.

Muhabir: BİROL SANCAK