Başkan Adayı Sağıroğlu yaptığı konuşmada 5 yıl dinlenmiş şekilde yeniden Yomra halkının karşısına başkan adayı olarak çıktığını belirterek, “ilçemizde 15 yıl belediye başkanlığı yaptım. Bana 2019 yılında çok yorulduğumuz için 5 yıl izin verdiniz, Allah hepinizden razı olsun. Bu sürede çok güzel dinlendik ve şimdi yeniden karşısına aday olarak çıktık. Tabi 2019’dan bugüne geçen bu 5 yıl ilçemiz adına kayıp beş yıl olarak geçti. Bunu tüm ilçemiz gördü. Yomra’mızı hak ettiği değeri kazandırmak için bugün bu yola çıktım” ifadelerini kullandı.

CİDDİ PROJELERİMİZ VAR

Başkan Adayı Sağıroğlu verdiği sözleri her zaman tuttuğunu ifade ederek “15 yıllık görev süremizde biz Yomra için hep ilkleri yaptık, mega projeleri gerçekleştirdik, yapılmaz denilenleri ilçemize kazandırdık. Şimdi de ilçemize tekrar bu hareketi kazandırmak için projelerimizi geliştirdik. Yomra’mızda istihdamı artıracak projelerimizi ve mega projelerimizi vaat ediyoruz. Bilirsiniz ki bu kardeşiniz ne söz vermişse yapar, bundan sonra da yapacaktır. Başkan adaylığı dönemimizde her seçim vaadinde ne söz vermişsek 5 yıl sonra hepsini yapmış olarak hatta daha fazlasını yapmış karşısına çıktık ve sözlerimizi tutmanın mutluluğunu yaşadık. İşimizi çok güzel yaptık ki 3 dönem de bize destek verdiniz. Tekrardan Yomra’mızda sizlere ciddi projeler hazırladık. Bunların hepsinden bahsetmeyeceğim ama sizleri yakından ilgilendiren birkaç projemizden bahsetmek isterim.” Şeklinde konuştu. 

İLÇEMİZDE KREŞ YOKTU

Sağıroğlu, “Biliyorsunuz ilçemiz de kreş yoktu. Bunun için 2 tane proje hazırladık. Kaşüstü’nde bizim belediyeye kazandırdığımız alana gittiler halk pazarı kurdular. Dağın doruğunda halk pazarı olmaz. Biz o halk pazarını alıyoruz ve merkeze indiriyoruz. Ulaşılabilir bir pazar sağlıyoruz. Kaşüstü’ndeki o alana da bir kreş kuracağız. Kreşin aynısını Yomra’da yıkılan polis noktasının oraya da kuruyoruz. Kaşüstü Mahallemizde yapacağımız proje içerisinde kadın yaşam merkezi ve engelli çocuklarımıza özel spor salonu da kuracağız. Haftasonu belediyemiz tarafından spor salonunda engelli çocuklarımız ücretsiz olarak faydalanacaktır. Biz engelli çocuklarımıza spor yaptırırken cefakar ailelerimiz de kendilerine zaman ayıracakve gezebilecektir. Şunu unutmamalıyız ki engelli bireylerimize engelsiz hayat sağlamak toplum olarak hepimizin görevidir. Eğer engelli kardeşlerimiz toplumda rahat yaşamıyorsa bize yazıklar olsun. Daha güzel ve daha yaşanabilir bir Yomra için bu yola çıktık. Yolumuzun sonu güzel olur İnşallah” diye konuştu.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, bir fotoğraf karesini yorumladı AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, bir fotoğraf karesini yorumladı

Muhabir: TUNCAY UÇKUN