Maçka İlçe Belediye Başkanı'nın Tanıdık Yüzü Samimiyetin ve İçtenliğin Temsilcisi Maçka İlçe Belediye Başkanı'nın Tanıdık Yüzü Samimiyetin ve İçtenliğin Temsilcisi

İddiaya göre, Karaismailoğlu'nun bir program için Novotel'e geldiği sırada Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın reklam afişlerini görünce derhal kaldırılması için talimat verdiği belirtiliyor. Bu talimatın ardından DTM yönetimi gece saatlerinde Başkan Bıyık'ın reklam afişlerini kaldırmış.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Bıyık, yapılanın son derece yanlış olduğunu belirtti. Seçim sürecinin huzur içinde geçmesi için mücadele ettiklerini vurgulayan Bıyık, Karaismailoğlu'nun bu tür işlerle uğraşmasını yadırgadığını ifade etti. Kendilerinin Yomra'da başka partilere ait afişlere hiç müdahale etmediklerini dile getiren Başkan Bıyık, bu durumun kendilerine yakışmayacağını söyledi.
Bıyık, sözlerine şöyle devam etti: "Biz Yomra halkının sağduyusuna güveniyoruz. Afişlere göre oy kullanmayacağını biliyoruz. Sayın Milletvekili'nin gerginliğinin anket sonuçlarından kaynaklandığını düşünüyorum. Ancak bu olayı Allah'a ve Yomralıların vicdanına havale ediyorum. Biz Yomra olarak huzur içinde bir seçim süreci geçirmeye devam edeceğiz. Parti farkı gözetmeksizin kardeşçe yaşamaya ve demokratik bir ortamda seçimlere katılmaya devam edeceğiz."

Muhabir: AYTEKİN AKAY