Ancak, basın danışmanları yaptıkları açıklamada, bu iddiaların asılsız olduğunu ve asıl mağdurun kendileri olduğunu belirtti.

Bir şirket, Zeynep Bastık ve Edis ile 3 konser anlaşması yaparak 13 milyon TL ödediklerini, ancak sanatçıların konserlere çıkmayarak parayı iade etmediklerini ileri sürmüştü. Bu iddiaların ardından Zeynep Bastık ve Edis'in basın danışmanı Özgür Aras'ın şirketinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Arka Sokaklar'ın Efsane İsmi Kadroya Geri Döndü: Yıldız Yeniden Sahnede! Arka Sokaklar'ın Efsane İsmi Kadroya Geri Döndü: Yıldız Yeniden Sahnede!

13 Milyon Tl Alip Konsere Cikmadilar Mi Zeynep 16775280 3674 M

"Bugünlerde bazı basın yayın organlarında sanatçı Zeynep Bastık ve Edis Görgülü hakkında asılsız ve gerçek dışı iddialar ve haberler yer almaktadır. Bu iddialara konu haberlerin, kişilik haklarımıza zarar vermek, itibarımızı zedelemek ve tarafımızı yıpratmak amacıyla yapılmış olduğu açıkça ortadadır."

Açıklamada, sanatçıların Streetlife isimli şirketle yapılan konser anlaşmalarının şartlarına uygun olarak yapılmayan konserler nedeniyle mağdur oldukları belirtilerek, konser iptal taleplerinin Streetlife şirketi tarafından gerçekleştirildiği ifade edildi. Bahsedilen ücretin ödenmediği ve yapılan ön ödemelerin cüzi rakamlar olduğu vurgulandı.

13 Milyon Tl Alip Konsere Cikmadilar Mi Zeynep 16775280 7178 M

Haber içeriklerinde yer alan iddia edilen rakamların gerçeği yansıtmadığı ve asılsız olduğu belirtilen açıklamada, söz konusu haberlerin sanatçıların mağduriyetine sebebiyet verdiği ifade edildi. Ayrıca, özel hayatlarına ve onurlarına yapılan haksız saldırılar olarak nitelendirilen iddiaların gerçeklikten uzak olduğu vurgulandı.
KAYNAK/HABERLER

Editör: Ayşe Sancak