Küçük Tolunay’ın Ölümü Yasa Boğdu

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde arkadaşlarıyla futbol oynadıktan sonra evine gitmekte olan 12 yaşındaki Tolunay Ertuğral yolda aniden yere yığılarak hayatını kaybetti. Kalp krizinden hayatını kaybettiği ileri sürülen Tolunay’ın kesin ölüm sebebi, Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

Çarşıbaşı ilçesine bağlı Yavuz Mahallesi Güney Sokakta ikamet eden Yavuz Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Tolunay Ertuğral, okuldan eve döndükten sonra arkadaşlarıyla Yavuz Düğün Salonu önünde top oynamaya gitti. Oyun sonrası arkadaşlarıyla tekrar eve dönmek üzere yola çıkan küçük Tolunay, aniden yere yığıldı. Arkadaşlarının çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar Tolunay’ı önce özel bir araçla daha sonra ise ambulansla Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne kaldırdılar. Ancak yapılan tüm müdahaleler sonucu Tolunay kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 3 çocuklu ailenin en küçük çocuğu olan Tolunay’ın kalp krizi sonucu öldüğü tahmin edilirken, kesin ölüm sebebi Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

Küçük Tolunay’ın cenazesinin, yarın (11 Mayıs Çarşamba günü) ikindi namazına müteakip Güney Mahalle Camisinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verileceği öğrenildi.

BAHATTİN BAŞTÜRK

Editör: TE Bilisim