Ankara Demirspor'u ağırlayacak olan 1461 Trabzon, bugün Ortahisar Yavuz Selim Stadı'nda kritik bir mücadeleye çıkıyor. Zirve yarışında geride kalan Trabzon ekibi, ikinci sıradaki yerini korumak adına galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak.

Sait Karafırtınalar

Teknik direktör Sait Karafırtınalar önderliğindeki ekip, hazırlıklarını tamamladı ve taraftarının önünde galip gelerek ikinci sıradaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. Sakatlığını atlatan Bahadır Erol'un takıma katılmasıyla güçlenen 1461 Trabzon, sahada en iyi performansını sergilemek için hazır.

Trabzonspor Teknik Direktörü Avcı, Maçın Ardından Değerlendirmelerde Bulundu Trabzonspor Teknik Direktörü Avcı, Maçın Ardından Değerlendirmelerde Bulundu

Ancak, takımda kart ceza sınırında bulunan İlhan Depe ve Ömer Kahveci'nin durumu endişe yaratıyor. Bu iki önemli oyuncunun, Ankara Demirspor maçında sarı kart görmesi halinde bir sonraki hafta oynanacak olan Bursaspor maçında forma giyemeyecek olması, teknik heyeti tedirgin ediyor.

Maçın başlamasına saatler kala 1461 Trabzon camiası tek yürek olarak mücadelenin önemini vurguluyor. Taraftarlar, takımlarını desteklemek için stadı doldurarak büyük bir coşkuyla tribünleri dolduracak.

Bu kritik maçın sonunda 1461 Trabzon'un, Ankara Demirspor'u mağlup ederek ikinci sıradaki yerini koruyacağına inanılıyor.

TRABZON’DA

1461 TRABZON-ANKARA DEMİR

STAT: YAVUZ SELİM

HAKEM: METİN ATEŞ

SAAT: 15.00

Muhabir: BİROL SANCAK