Ancak, ligin 23'üncü haftasında 31 Ocak Çarşamba günü evinde Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelecekler. Teknik direktör Sait Karafırtınalar yönetimindeki ekip, bu kritik maçın hazırlıklarına büyük bir özveriyle devam ediyor.

1461 Trabzon, Esenler Erokspor ile yapacağı bu maçı galibiyetle sonuçlandırarak zirve yarışında iddialı bir şekilde yer almak istiyor. İlk yarıda oynanan mücadelede Esenler Erokspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlanmıştı, ancak şimdi 1461 Trabzon'un hedefi bu kez rakibini devirerek 3 puanı kazanmak.

Taraftarların da büyük destek vereceği bu maçta, 1461 Trabzon taraftarlarının tribünleri doldurarak takımlarını desteklemesi büyük önem taşıyor. Taraftarların coşkusu ve desteği, Esenler Eroksporlu oyuncuları baskı altına alabilir ve 1461 Trabzon'a avantaj sağlayabilir.

Son 4 sezondur 1.Lig'e yükselmek için çaba gösteren 1461 Trabzon, bu sefer işi şansa bırakmak istemiyor. Esenler Erokspor maçı, "Ya tamam ya devam" niteliğinde bir mücadele olacak ve galibiyet, şampiyonluk yarışının anahtarı olabilir.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Ayşe Sancak