Bu sonuçtan sonra futbol kamuoyu, başkan Celil Hekimoğlu ve ekibinin nasıl bir yol izleyeceğini merak ederken, Hekimoğlu'nun yaptığı açıklamada "Benim kitabımda pes etmek yazmaz. Asla vazgeçmeyeceğiz." diyerek inatlaşan bir şampiyonluk mesajı verdi.

Hekimoğlu, geride kalan sezonda teknik direktör değişiklikleri yaşanmış olmasına rağmen, takımı istikrara kavuşturarak hedefe götürebilecek deneyimli bir teknik adam bulma çalışmalarına başladı. Bu konuda adı geçen isimler arasında Hüseyin Çimşir ve Mesut Bakkal gibi tecrübeli hocalar bulunsa da henüz netleşmiş bir tercih yok.

Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde! Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde!

Kırmızı-Lacivertliler, yeni sezona güçlendirilmiş bir kadro ve istikrarlı bir teknik direktörle başlamayı hedefliyor. Play-Off'larda yaşadıkları hakem hatalarını bir daha yaşamamak için bu sefer hedeflerini sezonu şampiyon olarak tamamlayarak direkt 1. Lig'e yükselmek olarak belirledi.

Editör: Birol Sancak