Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ancak doğrudan şampiyonluk şansını kaybeden 1461 Trabzon FK, 1. Lig hedefine Play-Off eleme maçlarıyla ulaşmak için mücadelesini sürdürüyor. Ankaraspor ve Yeni Mersin İdmanyurdu’nu eleyerek 2. Lig Yarı Finali'nde Vanspor’un rakibi olan 1461 Trabzon FK, yarı finalin ilk maçına hazırlanıyor.

İki maç eleme usulüne göre oynanacak olan yarı final karşılaşmalarının ilkinde, 1461 Trabzon FK, 22 Mayıs Çarşamba günü (yarın) Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda Vanspor’u ağırlayacak. Temsilcimiz, bu önemli maçın son hazırlığını bugün teknik direktör Sait Karafırtınalar nezaretinde kendi tesislerinde gerçekleştirecek ve ardından maç saatini beklemeye koyulacak.

Kırmızı-Lacivertlilerin teknik heyeti, Vanspor maçı öncesi rakiplerini detaylı bir şekilde analiz ederek oyuncularına zayıf ve kuvvetli yönlerini aktardı. Bugünkü çalışmada, Vanspor maçının taktiği son kez gözden geçirilecek. 1461 Trabzon FK, saha ve seyircisi önünde oynayacağı bu karşılaşmadan rövanş için avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor. Takımda umutlar ve moraller yüksek durumda.

1461 Trabzon FK, yarı finaldeki performansıyla taraftarlarına umut vermek ve 1. Lig hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Vanspor karşısında alınacak iyi bir sonuç, rövanş öncesinde büyük bir avantaj sağlayacak ve şampiyonluk yolundaki iddiasını güçlendirecek.

Muhabir: BİROL SANCAK