Teknik direktör Ercümend Coşkundere’nin yanlış kadro tercihi ile sahaya çıkan 1461 Trabzon, müsabakanın ilk yarısında pozisyon üretemedi. İkinci yarıya değişiklik yapmadan çıkan Lacivert-Kırmızılı temsilcimiz, dönülmeyen hatanın faturasını ağır oldu. 

FATURA AĞIR OLDU

55’inci dakikada Semih Üstün, gelişen Kırklarelispor atağında topu ağlara gönderdi: 0-1. Golden sonra 3 oyuncu bir değişen Coşkundere’nin hamleleri fayda etmedi. Kırklarelispor, 88 ve 90’ıncı dakikada Okan Derici’nin 2 golüyle farkı 3’e çıkardı ve karşılaşmayı da bu skorla kazanarak 3 puanın sahibi oldu: 0-3. 1461 Trabzon, zirve yolunda önemli bir 3 puan kaybetti. Lacivert-Kırmızılılar, lider Esenler Erokspor ile arasındaki 5 puanlık korunması için rakibinin bugün kaybetmesini bekleyecek. 

STAT: Yavuz Selim
HAKEMLER: Ferhan Kestanlıoğlu*, Ahmet Şimşek, İbrahim Ethem Potuk*  
1461 TRABZON: Ömer Kahveci*, Buğrahan Karslı*, Abdulkadir Korkut* (Dk. 84 Ali Sühan Demirel*), Bahadır Erol*, Tarık Tekdal* (Dk. 50 Fatih Selimhan Solmaz*), Emir Alagöz*, Nizamettin Çalışkan*, Behlül Aydın* (Dk. 63 Hurşit Taşcı*), Ali Han Tunçer* (Dk. 63 İlhan Depe*), Atabey Çiçek*, Batuhan Kör* (Dk. 63 Hakan Yeşil*)
KIRKLARELİSPOR: Burak Sarı**, Serkan Sözmen*, Muharrem Doğan* (Dk. 74 Bilal Musa), Erdinç Pekgöz*, Erkam Kömür*, Efecan Barlık* (Dk. 84 Okan Derici*), Furkan Fehmi* (Dk. 70 Efe Geçim), Sırat Yeşilördek*, Semih Üstün*, Yücel Candemir*, Hüseyin Altuğ** 
GOLLER: Dk. 55 Muharrem Doğan, Dk. 88 ve 90 Okan Derici (Kırklarelispor)
SARI KARTLAR: Serkan Sözmen (Kırklarelispor), Hurşit Taşçı (1461 Trabzon)
KIRMIZI KARTLAR: Dk. 59 Semih Üstün (Kırklarelispor), Dk. 59 Nizamettin Çalışkan (1461 Trabzon)
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Doğukan ÖZKURT