Trabzonspor, Atletico Madrid'den Yıldız Stopere İmza Attırdı! Trabzonspor, Atletico Madrid'den Yıldız Stopere İmza Attırdı!

Normal sezonu 58 puanla 6’ncı sırada tamamlayan rakibini ligde deplasmanda 3-0 mağlup eden Lacivert-Kırmızılılar, kendi evinde ise 1-0 mağlup olmaktan kurtulamamıştı. Bu kez farklı bir motivasyonla Yeni Mersin İdman Yurdu karşısına çıkacak olan 1461 Trabzon, bugün rakibi karşısında avantajlı bir skor elde ederek Trabzon’a tur kapısını aralayıp dönmekten başka bir şey düşünmüyor. 

HEDEF FİNAL

Mersin Stadyumu’nda oynanacak olan müsabaka saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşmada Ozan Ergün düdük çalacak. Bu maçın rövanşı ise 17 Mayıs Cuma günü Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda oynanacak. Trabzon’daki müsabaka ise 15.30’da başlayacak. Bugün Mersin’de avantaj arayacak olan 1461 Trabzon, adını yarı finale yazdırmak istiyor. Lacivert-Kırmızılılar, bu turu geçmesi halinde yarı finalde Vanspor’un rakibi olacak. 1461 Trabzon, Vanspor engelini de kayıpsız aşması halinde 2.Lig Play-Off Finalinde 24 Erzincanspor-Iğdır FK maçının galibi ile TFF’nin belirleyeceği tarafsız bir sahada şampiyonluk mücadelesi verecek. 

MERSİN’DE
MERSİN İY-1461 TRABZON
STAT
: MERSİN STADYUMU
HAKEM: OZAN ERGÜN
SAAT: 20.00

Muhabir: AYŞEN KARABİNA