Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Dikkat Çeken Açıklamalar! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Dikkat Çeken Açıklamalar!

1461 Trabzon, geçen sezon teknik direktör değişiklikleri yaşamıştı. Sezona Ulaş Ulusan ile başlayan ekip, daha sonra Ercümend Coşkundere ile anlaşmıştı. Ancak Coşkundere ile yollarını ayıran kulüp, sezonun son dönemlerinde Sait Karafırtınalar ile anlaşmıştı. Ancak şampiyonluk hedefine ulaşamayan 1461 Trabzon, Karafırtınalar ile yollarını ayırma kararı almıştı.

Yeni sezon öncesi kulüp yönetimi, teknik direktörlük konusunu masaya yatırdı. Başkan Celil Hekimoğlu önderliğinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında birçok ismin gündeme geldiği belirtilirken, Hekimoğlu'nun kafasında birçok alternatif bulunduğu ifade edildi. İddialara göre, Hüseyin Çimşir'in ismi gündeme gelmiş olsa da Çimşir, bu iddiaları yalanladı. Ayrıca Mesut Bakkal'ın da 1461 Trabzon'a önerildiği konuşuluyor.

1461 Trabzon'un, kısa bir süre içinde yeni teknik direktörünü açıklaması bekleniyor. Kulüp, şampiyonluk hedefi doğrultusunda güçlü bir teknik ekip kurarak yeni sezona iddialı bir şekilde girmeyi planlıyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN