Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde! Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde!

Vanspor ile oynanan ilk maçta göze hoş gelen bir futbol sergileyen oyunculardan, aynı mücadele bugün deplasmanda oynanacak olan müsabakada da bekleniyor. Kaleci Ömer Kahveci’den hücum hattına kadar oynayan her futbolcudan üst düzey sorumluluk alması bekleniyor. Özellikle orta saha oyuncularının bu maç özelinde yükü çok ağır. 

KORA KOR MÜCADELE 

Kora kor bir mücadele yaşanması beklenen müsabakada orta saha üstünlüğünü rakibine kaptırmak istemeyen 1461 Trabzon, rakibini ikinci bölgede sıkıştırmak istiyor. Vanspor maçının devre arasında oyundan çıkan Hakan Yeşil’in bu maçta oynamasına engel bir durum yok. Hücum hattında ise teknik direktör Sait Karafırtınalar, Ali Han ve Batuhan konusunda kararsız kalmış durumda. Ali Han Tunçer’in kontra ataklarda hızlı oyunundan faydalanmak isteyen Karafırtınalar, Batuhan’ın bitirici vuruşlarını da göz ardı etmiyor. 1461 Trabzon, finali Trabzon’a getirmek istiyor.

Muhabir: BİROL SANCAK