Teknik direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde çok kritik 9 puan kaybeden Lacivert-Kırmızılılar, ikinci sıradaki Vanspor ile arasındaki puan farkının 8’e çıkmasına engel olamadı. 6 Mart Çarşamba günü (yarın) ligin 29’uncu hafta müsabakasında evinde Ankaraspor’u ağırlayacak olan 1461 Trabzon, bu karşılaşmada mutlak galibiyet hedefliyor. Lacivert-Kırmızılılar, tüm hazırlıklarını 3 puan üzerine yapıyor. 

HAKAN KART CEZALISI

Trabzonspor'un Yıldız Golcüsüne Rusya'dan Talip Geldi: Kulüpler Birbirine Girdi! Trabzonspor'un Yıldız Golcüsüne Rusya'dan Talip Geldi: Kulüpler Birbirine Girdi!

Teknik direktör Sait Karafırtınalar nezaretinde dün taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren 1461 Trabzon, bugün yapacağı son çalışma ile bu maçın hazırlıklarını tamamlayacak. Kendisi gibi 48 puanlı rakibini mağlup ederek kötü gidişata son vermek isteyen Lacivert-Kırmızılılar, 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Ligde 1 maç eksiği bulunan 1461 Trabzon, Ankaraspor karşısında yeni bir puan kaybı yaşamak istemiyor. Lacivert-Kırmızılılarda, Hakan Yeşil kart cezası nedeniyle bu müsabakada forma giyemeyecek. 1461 Trabzon, Ankaraspor maçı öncesi tek yürek olmuş durumda.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN