Sezonu 4. sırada bitirip Play-Offlara kalacaksınız. Ardından Ankaraspor, Yeni Mersin İdmanyurdu ve Vanspor gibi 3 büyük şehir takımını eleyeceksiniz. Bunlar da yetmeyecek, bir de bir başka şehir takımıyla final oynamak zorunda kalacaksınız. Üstelik bu maça, arkadaşımızın dediği gibi Gugdalı'dan yediği dayağın hesabını sormak için eline geçirdiği hiçbir fırsatı kaçırmayan bir orta hakem ile fanatik Fenerbahçe'li oldukları söylenen VAR ve AVAR'ı atayıp adeta, "Buyrun Fenerbahçe'nin belalısı Trabzon'dan hıncınızı alın!" mantığıyla hareket edeceksiniz.

Hal böyle olunca bazılarının "İyi ama Iğdır bizden iyi oynadı.. Çıkmayı onlar hak ettiler" yorumları da olayın aslını gözden kaçırmak olur. Kaldı ki Iğdır'a kimsenin bir şey dediği de yoktur, 1. Lig onlara hayırlı olsun. Lakin 25 dakikada 10 kişi kalsalardı, bir de 1461 Trabzon'un mutlak penaltısı verilseydi durum nasıl olurdu diye de düşünmek lazım da, bence asıl konu "Çekinmeden doğruları söyleyen, dürüst, idealist ve fedakar" insanlara her alanda olduğu gibi özellikle de futbolda duyulan rahatsızlıktır.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Dikkat Çeken Açıklamalar! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Dikkat Çeken Açıklamalar!

Geçmiş olsun Celil Hekimoğlu başkanım, geçmiş olsun 1461 Trabzon. Trabzon ve temiz futbol sizinle gurur duyuyor. Gün ola harman ola!..

Muhabir: BİROL SANCAK