1926 Bulancakspor'da Şampiyonluk Sesleri: İki Maçta İki Galibiyet!
Profesyonelliğe Geçiş Ligi 2. Grup ikinci hafta maçında büyük bir heyecana sahne olan Giresun Derbisinde ilk yarısı golsüz sonuçlanan karşılaşmanın ikinci yarısında 1-0 geriye düşmesine rağmen Keşapspor’u Emirhan S ubaş ve Serbay Yağız’ın golleriyle 2-1 mağlup edan 1926 Bulancakspor, ikide iki yaparak aldığı 6 puanla taraftarını mutlu ederken, 3.Lig iddiasının da boş olmadığını göstermiş oldu.
Bulancakspor'da Emirhan Subaş ve Serbay Yağız Sahneye Çıktı: Derbi Onların!
Bu arada Bulancak İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya İl Spor Güvenlik Kurulu kararıyla Keşapspor taraftarları alınmazken, tribünleri tıklım tıklım dolduran Kırmızı-Beyazlı taraftarlar 90 dakika boyunca takımlarına büyük destek vererek galibiyette pay sahibi oldular.
İyi bir kadroları bulunduğunu ve çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyen teknik direktör Ömer Faruk Uzuner, ‘ Bunu da güçlü rakipler karşısında aldığımız galibiyetlerle kanıtladık. Aynı hzla devam edep inşallah taraftarımızın da desteğiyle 1926 Bulancakspor yeniden gerçek yeri olan profesyonel lige dönecektir’ diye konuştu.




