Törene, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürü Bekir Kurtoğlu, CHP Bayburt Belediye Başkan Adayı Kubilay Erel, sivil toplum kuruluşları, çok sayıda yazar ve vatandaş katıldı.

Tiyatro Tutkunları Trabzon'da Buluşuyor: 3. Tiyatro Festivali Heyecanla Sürüyor! Tiyatro Tutkunları Trabzon'da Buluşuyor: 3. Tiyatro Festivali Heyecanla Sürüyor!

Tören sırasında Şair Zihni'nin anısına bir sinevizyon gösterisi yapıldı ve ödül alan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, ödülünü Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'ten aldı.

Uluslararası Bayburt Sanatçıları Derneği Başkanı Ülkü Koçan, gece boyunca destek ve katkılarından dolayı etkinlikte yer alan birçok kişi ve kuruluşa teşekkür etti. Aynı zamanda, etkinliğe katılamayan ancak tebrik mesajları gönderen devlet büyükleri de teşekkür edildi.

Ödül törenine katılan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, programa katılanlara teşekkür ederek Bayburt'un sert havasına ve mert insanlarına selam gönderdi.

Bu ödül töreni, şair Zihni'nin anısını yaşatmak ve sanatın desteklenmesi amacıyla düzenlenen anlamlı bir etkinlik olarak gerçekleşti.i

TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Doğukan ÖZKURT