Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon Tanıtım Günlerine Katıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon Tanıtım Günlerine Katıldı

Kemençe eşliğinde horon oynadı. Ganita'da düzenlenen etkinliğe CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, TTSO Meclis Başkan Yardımcısı Hülya Ulusoy, TTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz, Yönetim Kurulu Üyesi Cesur Gerigelmez, meclis üyeleri, TOBB Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ahsen Aydın ve kurul üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan TOBB Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ahsen Aydın, "Amacımız kadın ve erkeğin horonu birlikte oynayarak hem iş hem toplumsal hem de sosyal hayatta eşit olduğunun mesajını vermektir. Bu yılı hazırlık olarak değerlendiriyoruz, gelecek yıl daha büyük bir horon halkası oluşturarak rekorlar kitabına girmeyi hedefliyoruz" dedi.

HER ZAMAN EL ELE

Ttso 2

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez de 8 Mart'ın tüm kadınlar için anlamlı bir gün olduğunu ifade ederek, “Bugün yöremize özgü horonumuzla biz de el ele, kol kola, erkek kadın birlikte ama dimdik durarak buradayız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından İmece halkoyunları ekibinin horon gösterisi gerçekleştirildi, yüzlerce vatandaş da kemençe eşliğinde horon oynadı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA