A Milli Takım, İtalya maçının hemen ardından Polonya ile bir hazırlık maçı için Poznan'a gidecek. Poznan'da 4 günlük bir kamp süreci geçirecek olan milli takımımız, 9 Haziran'da ise Varşova'da gerçekleşecek olan müsabaka için başkente geçecek.

Bu karşılaşma aynı zamanda iki ülkenin tarihindeki 16. randevu olacak. Türkiye ve İtalya bugüne kadar 9'u resmi olmak üzere toplam 15 kez karşılaştı. İtalya, bu müsabakalardan 11'ini kazanırken, 4'ü berabere sonuçlandı. İki takım arasındaki son maç 29 Mart 2022'de gerçekleşmiş ve İtalya, Konya'daki özel karşılaşmayı 3-2 kazanmıştı.

Müsabakayı Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Sebastian Gishamer yönetecek. Yardımcı hakemlikleri Andreas Heidenreich ve Santino Schreiner yaparken, maçın dördüncü hakemi Antonio Rapuano olacak.

Trabzonspor, Atletico Madrid'den Yıldız Stopere İmza Attırdı! Trabzonspor, Atletico Madrid'den Yıldız Stopere İmza Attırdı!

A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Vincenzo Montella, bugüne kadar 3'ü resmi olmak üzere 6 maça çıktı ve bu maçlarda 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti. Montella liderliğindeki milliler, bu maçla birlikte Avrupa Şampiyonası öncesi son hazırlıklarını sürdürecek.

Turnuva öncesi aday kadroda yer alan futbolcular arasında Altay Bayındır, Hakan Çalhanoğlu, Merih Demiral, Yusuf Yazıcı gibi tanıdık isimler bulunuyor. Milli takım kadrosunda yer alan 35 futbolcudan Çağlar Söyüncü ve Enes Ünal sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılırken, Ümit Milli Takım'a katılan Bertuğ Yıldırım da milli takım kadrosundan ayrıldı.

Muhabir: AYŞE SANCAK