İtalyan teknik adam Vincenzo Montella yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Ay Yıldızlı ekip, Almanya’daki Avrupa şampiyonası öncesi İtalya ve Polonya maçlarıyla kendini test edecek. İtalya maçı 4 Haziran’da Polonya maçı ise 10 Haziran’da oynanacak. Ay-Yıldızlılar, 11 Haziran'da Polonya'dan Almanya'ya geçecek ve hazırlıklarını merkez kamp yeri olarak kullanacağı Barsinghausen kasabasındaki tesiste sürdürecek.

Trabzonspor yıldız oyuncu İçin Son Teklifi Masaya Bıraktı! 7 Milyon Euro Ve... Trabzonspor yıldız oyuncu İçin Son Teklifi Masaya Bıraktı! 7 Milyon Euro Ve...

2024 Avrupa Şampiyonası'nda F Grubu'nda mücadele edecek A Millî Takımımız, gruptaki ilk iki maçını Dortmund kentinde 18 Haziran'da Gürcistan ile oynayacak. Ay Yıldızlı ekip gruptaki ikinci maçını 22 Haziran'da ise Portekiz'e karşı oynayacak. Gruptaki son maçında 26 Haziran'da Hamburg şehrinde Çekya ile karşılaşacak olan A Milli Takımı, Almanya’da gurbetçi taraftarlar desteklemeye hazırlanıyor. A Milli Takımın, Avrupa Şampiyonası için aday kadrosunda Trabzonspor’dan kaleci Uğurcan Çakır ile orta saha oyuncusu Berat Özdemir yer alıyor. Trabzonspor’un eski oyuncularından Hull City’den Abdülkadir Ömür, Ajax’tan Ahmetcan Kaplan, West Bromwich’ten Okay Yokuşlu ve Lille’den de Yusuf Yazıcı aday kadroda kendilerine yer buldular.

Muhabir: BİROL SANCAK