Süper Lig ekipleri, genç oyuncu için tekliflerini iletti.

Trabzonspor'un genç yeteneği Abdülkadir Ömür, Championship (İngiltere Championship) takımlarından Hull City'nin ilgisini çekmişti. Ancak son gelişmelere göre Süper Lig'den de Abdülkadir Ömür'ü transfer etmek isteyen iki kulüp, bordo-mavililerle görüşmelere başladı.

B0D39963 6A36 4F3B B0F3 10A3B1E2A0Eb

Trabzonspor'un, Kiraladığı Bu Oyuncunun Sözleşmesi Bitiyor ama Gitmek İstemiyor! Trabzonspor'un, Kiraladığı Bu Oyuncunun Sözleşmesi Bitiyor ama Gitmek İstemiyor!

Hull City, Abdülkadir Ömür'ün bonservisi için 3,5 milyon Euro teklif sunmuştu. Başakşehir ve Pendikspor ise bu genç yeteneği kadrolarına katmak için Trabzonspor ile masaya oturdu. İki Süper Lig ekibinin de Abdülkadir için sunduğu teklifler ise 5 milyon Euro seviyesinde.

Abdülkadir Ömür, uzun süredir İngiltere'de oynamak istediği biliniyor. Daha önce Manchester City'den teklif almış olan genç futbolcu, yurt dışına transfer olma fırsatını kaçırmak istemiyor. Ancak Trabzonspor, Başakşehir ve Pendikspor'un tekliflerini değerlendirme aşamasında.

Öte yandan, Abdülkadir Ömür'ün Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile özel bir görüşme gerçekleştirdiği bildiriliyor. 24 yaşındaki oyuncunun, Avcı ile yaptığı görüşmede ayrılık talebini ilettiği ifade edildi.

2A9A82C2 F196 43D1 B044 54Db09D342C3

Abdullah Avcı, daha önce yaptığı açıklamada, "Abdülkadir ve Umut sebebini bilmediğim bir şekilde aramızda yoktu. Kulübümüz açıklama yapar." demişti. Ancak son açıklamasında, "Onun lakabı 'Ömür Avcı'. Kulübün içinde böyle denir. İnsan kaybetmek, oyuncu kaybetmek çok kolay. Aslında alınan bu karar Ömür'ü kazanmak için alınan bir karardır. Yönetim kuruluyla istişare içinde alınan bir karardı." şeklinde konuşarak Abdülkadir Ömür'ün takıma geri kazandırılma çabalarını sürdürdüğünü ifade etmişti. Abdülkadir Ömür'ün geleceği konusundaki gelişmeler merakla bekleniyor.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT