Oyuncular, başarılar, kupalar, şampiyonluklar kazandırmıştır. Ben de bunun içinde olmaktan son derece mutluyum. Üst üste maçlar kaybettiğimiz bir dönem oldu. Ocak ayı özellikle bir haftada 4 maç oynadığımız Sakatların, cezaların, Afrika kupası ve transferlerin olduğu bir dönemdi. Ama o zaman da şu ifadeyi kullandım; Trabzonspor vazgeçmez. Bugün itibarıyla geri dönüş bunu gösteriyor. 

Çaykur Rizespor Taraftarları Üzgün: Pendikspor Karşısında da Yüzleri Gülmedi Çaykur Rizespor Taraftarları Üzgün: Pendikspor Karşısında da Yüzleri Gülmedi

Teknik olarak birtakım şeyler var. Oyuncunun verdiği tepkiler var. Oyunu şöyle değerlendirmek lazım; kendi içimizde analizlerini yapıyoruz. Kazanmak güzel, kazanırken de kaybederken de nasıl kazanıp kaybettiğini bulmak ve analizlerini yapmak lazım. Topa ne kadar fazla sahip olursak pozisyon o kadar fazla çıkacak demiştik. Hiç alışık olmadığımız topu çabuk kaybedip top rakipteyken bu sıcak teması yapmayan bir kimliğimiz var. Top rakipteyken bu teması yapmıyorsan top sendeyken de kolay kaybetmeyeceksin. Biz bu tarafını tercih ediyoruz. İkinci yarı itibarıyla değişiklikler var. Bunu çok net doğru kullandık. Doğru oyun bunun karşılığını veriyor. Peş peşe goller geldi. Oyuncularıma bu anlamda geri dönüşleri için Trabzonspor’un kimliğine uygun davrandıkları için teşekkür ediyoruz. Taraftarlarımız olmadığı zaman konsantre olamıyoruz. Önümüzdeki sene onları tamamen bize destek olmalarını bekliyoruz" dedi.

Editör: Birol Sancak