Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Rams Başakşehir’i 1-0 mağlup ederek ligde üçüncülüğü garantiledikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Avcı, maç sonrasında yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“9. hafta geldiğimizde gerçekçi hedefimiz üçüncülük ve kupa finaliydi. Çok inişler çıkışlar yaşadık, bazen ritmimizi kaybettik, ritmimizi kazandık. 9 maç oynadık, transfer olanlar vardı. En iyi iki orta saha oyuncum yurt dışına gittiler, takviye yapamadık. Sakatlar, Afrika Kupası vardı. Oyun bizi bir yerde tutacaktı. Koyduğumuz iki hedeften birini bugün gerçekleştirdik. Oyun üstünlüğü, oyuna sadık kalmak hem hücumda hem de savunmada bunu başarabilmek güzel.

Trabzonspor'un Yeni Transfer O Mevkide Hayal Kırıklığı Yaşattı! Trabzonspor'un Yeni Transfer O Mevkide Hayal Kırıklığı Yaşattı!

Özellikle Türkiye Kupası finaline giderken öncesinde böyle bir yerde kazanmak ve üçüncülüğü garanti altına almak Avrupa kupaları açısından çok iyi. Zihinsel olarak şimdi iyi bir şekilde finale hazırlanacağız. Oyunun içinde her anı doğru yaşadık. Stadyuma gelen Trabzonspor taraftarına teşekkür ediyoruz. Sabırlı olsunlar, ne istediklerini biliyorum. Bu hedefi gerçekleştirmiş bir ekip var burada. Sabırlı bir şekilde Trabzonspor’u desteklemeye ve sevmeye devam etsinler.”

Editör: Birol Sancak