Maçın ilk yarısındaki baskı konusunda sıkıntılar yaşadıklarını belirten Avcı, "Baskı yönlendirmeyi yanlış yaptık. Pozisyon vermedik ama pozisyon da üretemedik. Devre arasında bu baskının tekrar nasıl olacağını hatırlattık ve gösterdik. Şiddetli ikinci yarının başındaki baskı Bardhi ve Onuachu’dan başlayarak ikinci topu alıp topa sahip olarak ilk 8 dakikada oyunun resmini net bir şekilde ortaya koyduk. Sonrasında gol geldi. Oyun disiplinine sadık kaldılar. 3-0, 4-0 olmasına rağmen oyundaki disipline devam ettiler. Bu benim için daha sevindirici. Harika bir ikinci yarı bence," ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Maçı Hazırlıkları Tam Gaz Devam Ediyor. Trabzonspor'da sevindiren haber Beşiktaş maçı öncesi geldi! Beşiktaş Maçı Hazırlıkları Tam Gaz Devam Ediyor. Trabzonspor'da sevindiren haber Beşiktaş maçı öncesi geldi!

Sezonun inişli çıkışlı geçtiğini dile getiren tecrübeli teknik adam, "Bazen oyunda yeterli oluyoruz, bazen olamıyoruz. Bu senenin resmi ne yazık ki böyle. Bugün baktığımızda sezon başından bu yana kadar inişlerin çıkışların olduğu Karadeniz’in dalgaları gibi biz de bunu yaşıyoruz. Bunu yaşarken yarışıyoruz. Türkiye Kupası’nda finaldeyiz, ligde üçüncüyüz. Ulaşılabilir hedeflere koşuyoruz," dedi.

Avcı, önümüzdeki sezon için şimdiden hazırlıkların yapıldığını vurguladı ve Trabzonspor taraftarına umut verici mesajlar verdi: "Bazen oyun beni de taraftarı da tatmin etmiyor. Bunun için önümüzdeki sezon için de çalışmalarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki sezon vazgeçmeyen bir Trabzonspor olacak."

Editör: Birol Sancak