Avcı, "Oyuncu üzerinden çalışıyoruz. Oyun üzerinden çalışıyoruz. Her zaman bunu basın toplantılarında esprisini de yapıyorum. PlayStation değil bu. Tuşlara basıp hızlandırdığın bir şey yok. Oyuncu transfer etmek kolay değil. Bütçesi, ekonomisi var. Yabancı sayısı belli, yerli oyuncu sınırı belli. En iyisini en doğrusunu Trabzonspor için yapmaya çalışacağız" dedi.

Avcı, transferdeki hedeflerinin sadece kısa vadeli değil, uzun vadeli olduğunu vurgulayarak, "Bizim için asıl hedef 6 aylık değil. 1,5-2 senelik bir süreç bizim için daha önemli, yapacağımız yatırımları onun üzerinden yapacağız" şeklinde konuştu. Trabzonspor'un, transferde sağlam temellere dayalı bir strateji izlediğini ve kulübün geleceğini düşünerek hamleler yaptığını belirtti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Gaziantep maçının ardından  çarpıcı açıklamalarda bulundu Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Gaziantep maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu

Abdullah Avcı'nın transfer politikası hakkındaki bu açıklamaları, Trabzonspor taraftarları ve futbolseverler tarafından ilgiyle karşılandı. Takımın teknik direktörü, kulübün uzun vadeli başarısını hedefleyerek transfer çalışmalarını sürdürüyor.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT