Ligin ilk yarısında oynanan müsabaka 1-1’lik eşitlikle sonuçlanmıştı. Fırtına, sahadan beraberlikle ayrılması durumunda son haftaya büyük bir avantajla girmiş olacak. Trabzonspor, sahadan galibiyetle ayrılması durumunda ise üçüncü sırayı garantilemiş olacak.

Ancak Trabzonspor’da akıllar 23 Mayıs Perşembe günü oynanacak olan kupa finalinde. Teknik direktör Abdullah Avcı da bu konuda devreye girerek öğrencilerine uyarılarda bulundu. Lig üçüncülüğünü henüz garantilemediklerini ve önce Başakşehir müsabakasını kayıpsız atlatmaları gerektiğini öğrencilerine aktaran 60 yaşındaki teknik adam, maç maç bakmaları gerektiğini oyuncularına iletti.

Tüm odaklarının Başakşehir müsabakası olduğunu ifade eden Avcı, hedefe adım adım gideceklerini vurguladı. Avcı, öğrencilerinden sahada maksimum performans göstermelerini ve dikkatli olmalarını isteyerek, bu önemli maçı kazanarak ligde üçüncü sırayı garantilemenin önemine dikkat çekti.

3. Lig'in Yeni Ekibi Çayelispor'da Beklenmeyen Gelişme: Güngör ile Yollar Ayrıldı 3. Lig'in Yeni Ekibi Çayelispor'da Beklenmeyen Gelişme: Güngör ile Yollar Ayrıldı

Trabzonspor’un hem ligdeki hem de kupadaki hedeflerine ulaşabilmesi için Başakşehir maçı büyük bir önem taşıyor. Abdullah Avcı’nın öğrencilerine yaptığı bu uyarılar, takımın odaklanmasını sağlamak ve önemli bir galibiyetle sahadan ayrılmalarını hedefliyor.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Birol Sancak