Papara Park'ta yaşanan hezimet sonrasında Avcı, takımının performansını değerlendirirken "Bizim gerçekçi oyunumuza dönmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Avcı, basın toplantısında şunları söyledi: "İlk yarıda oyun dengede giderken yediğimiz golle birlikte, ikinci golü yedik. Mağlubiyetler olabilir ama bu kadar ağır bir skor olmaması gerekiyor. Hayat devam ediyor, bu sonucu telafi etmek hem oyuncu grubunun hem de bizim elimizde olan bir şey."

Takımının hedefleri hakkında konuşan Avcı, "Dört gün sonra başka bir maçımız var. Buradan çıkıp gerçekçi oyuna dönmeliyiz. Avrupa kupalarına gitmek ve üçüncülük hedefi ulaşılabilir hedeflerdir. Bu skor ve oyun üçüncülük hedefini etkilemiyor. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Herkes üzüntülü, biz de üzüntülüyüz. Kafamızı kaldırıp yarından itibaren çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları, Trabzonspor'un yaşadığı ağır mağlubiyet sonrasında takımının moralini ve hedeflerini yeniden belirlemeye çalıştığını gösteriyor. Taraftarlarından özür dileyen Avcı, umutlu bir şekilde ilerlemeyi sürdüreceklerini ifade etti.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Ayşe Sancak