Trabzonspor'a Bu Gol Kralı Transferinden Kötü Haber Geldi: Başkan Doğan Duyurdu! Trabzonspor'a Bu Gol Kralı Transferinden Kötü Haber Geldi: Başkan Doğan Duyurdu!

Başlangıçta zorlu bir süreç geçiren ancak sonrasında formunu bulan Trezeguet, Afrika Uluslar Kupası için Milli takıma çağrıldıktan sonra dönüşünde de etkili performansını sürdürdü. 

Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda çıktığı son üç resmi maçta 3 gol atan Trezeguet'in performansı, teknik direktör Abdullah Avcı'nın da dikkatini çekti.

Avcı'nın yönetim kuruluna Trezeguet'in sözleşmesinin uzatılması yönünde bir rapor sunduğu öğrenildi. 2026'da sözleşmesi sona erecek olan Mısırlı yıldız için Avcı'nın kulübe önerdiği sözleşme uzatma talebi, Trezeguet'in geçmişteki performansı ve takıma sağladığı katkılar göz önüne alınarak yapıldı. Geçtiğimiz iki sezonda takımının skor yükünü omuzlayan Trezeguet'in, Trabzonspor'da kalmaya sıcak baktığı belirtiliyor.

Bu sezon 17 maçta 7 gol ve 2 asistlik performans sergileyen Trezeguet, geçen sezon ise 41 maçta 13 gol ve 3 asistle oynamıştı. Trezeguet'in istikrarlı performansı ve takıma olan bağlılığı, Trabzonspor'un gelecekteki başarıları için önemli bir faktör olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN